Юридичний супровід

Правовий фундамент діяльності

Важливим складником успіху для будь-якого підприємства у сучасному бізнес-середовищі є юридична підтримка його діяльності. Починаючи від реєстрації та отримання необхідних ліцензій, до представництва в суді або розв’язання спірних питань з митницею чи органами контролю – кожен такий крок потребує професійного юридичного супроводу.

Для кого ми працюємо?

Miasphera пропонує широкий комплекс юридичних послуг для розв’язання правових питань як для сфери великого бізнесу та ФОПів, так і для приватних осіб по всій Україні.

Переваги юридичного супроводу для компаній та приватних осіб?

Професійні правові консультації

Послуга юридичного супроводу дозволяє компаніям або приватним особам отримувати консультації широкого спектра правових питань, які потребують грамотної та прозорої оцінки для подальших дій.

Мінімізація юридичних ризиків

Юридичний супровід забезпечує дотримання законодавчих вимог і захист інтересів клієнтів, допомагаючи виявляти та мінімізувати потенційні ризики, які можуть призвести до штрафів, судових розглядів або інших негативних наслідків.

Ефективне управління документацією

Забезпечення коректного складання та оформлення всіх необхідних документів та договорів, що зменшує ризики невиконання зобов’язань з боку контрагентів та захищає інтереси клієнтів в разі виникнення суперечок.

Захист прав та інтересів

Юридичний супровід допомагає в захисті прав та інтересів компаній або приватних осіб у різних ситуаціях: від трудових та сімейних конфліктів до спорів з діловими партнерами та державними органами, як в досудовому порядку, так і в суді.

Підтримка в корпоративному управлінні

Юридичний супровід сприяє більш ефективному управлінню компанією, зокрема в питаннях створення та реорганізації бізнесу, зміни статуту, а також взаємовідносин між засновниками та акціонерами.

Оптимізація податкового навантаження

Допомога клієнтам в дотриманні податкового законодавства, декларуванні доходів, оптимізації податкового навантаження та підготовці до податкових перевірок.

Захист інтелектуальної власності

Правова допомога компаніям або приватним особам в реєстрації своїх торгових марок та їх захисті, патентів, на інших авторських прав на об'єкти інтелектуальної власності, що є важливим для підтримання конкурентних переваг на ринку.

Чим корисна Miasphera?

Юридичний досвід та спеціалізація на питаннях сертифікації продукції та виробництв, дозволяє Miasphera надавати комплексні послуги бізнесам, які мають намір працювати на ринку України. Ми лбимо свою роботу і прагнемо допомогти своїм клієнтам працювати легально, ефективно та з мінімальними ризиками.

Напрямки діяльності Miasphera

Корпоративне право

Митне право

Податкове право

Трудове право

Господарське право

Адміністративне право

Цивільне право

Сімейне право

Кожен крок робимо разом з вами

Miasphera спеціалізується на сертифікації продукції та виробництв, систем якості ISO, здійснює правову підтримку бізнесу та допомагає з пошуком фінансування за грантовими проєктами.

Сертифікація

Обов’язковою умовою виводу продукції на ринок України є декларування або сертифікація та наявність уповноваженого представника, який є резидентом України

Гранти

Miasphera допоможе вам знайти та отримати гранти на розвиток вашого бізнесу. Наша команда має великий досвід роботи з різними грантовими програмами.

Новини

Новини

Бажаєте отримати консультацію з юридичних питань?

Залиште заявку і ми зв’яжемось з Вами